Прес-служба інформує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-служба інформує

Нерухомість
20
Столиця повинна розвиватися, а забудовник має взяти на себе соціально відповідальні зобов’язання. Такі висновки зустрічі Київського міського голови Віталія Кличка з забудовником ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ», на якій були присутні керівники профільних департаментів КМДА, та представники ГО «Екопарк Осокорки», що виступають проти будівництва. Всі сторони мали можливість висловити свої позиції.
На думку мера столиці кожен мешканець повинен знати, як виглядатиме район після завершення будівництва. Насамперед, Віталій Кличко наголосив на важливості будівництва інфраструктурних об’єктів, шкіл, садочків, дитячих і спортивних майданчиків та місць для відпочинку. Тобто мають бути створені умови, що враховуватимуть особливості розвитку цієї території та забезпечуватимуть рівень комфортного проживання в цьому житловому мікрорайоні.
При цьому Київський міський голова висловив розуміння інвесторів щодо їхньої стурбованості в питаннях будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» і підкреслив, що процес забудови такого масштабного й перспективного для розвитку Києва масиву, потребує особливої уваги. Тому звернувся до забудовника з проханням виготовити макет з детальним планом будівництва з чітким розміщенням інфраструктурних об’єктів. Це дозволить обговорити питання на засіданні Містобудівної ради та побачити як насправді виглядатиме новий житловий масив.
У ході зустрічі наголошувалося, що такий підхід досить важливий як для самих інвесторів, так і для розвитку міста Києва.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас