День фінансів, 5 грудня: 10 тисяч середньої зарплати для українців, нові тарифи на холодну воду для киян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 грудня: 10 тисяч середньої зарплати для українців, нові тарифи на холодну воду для киян

570
Середа, 5 грудня: Коли середня зарплата зросте до 10 тис. грн і чи піде влада на поступки власникам “єврономерів”.
Президент розповів, коли середня зарплата зросте до 10 тис. грн. У першому кварталі 2019 року в Україні середня заробітна плата може зрости до 10 тисяч гривень. Про це заявив Президент Петро Порошенко. На його думку, головною метою є детінізація заробітних плат.
“Розгойдати” валютний ринок не вдалося. Президент також повідомив, що введення воєнного стану в десяти областях не вплинуло на повсякденне життя людей і українську економіку, яка працює в звичайному режимі. Він зазначив, що дехто хотів “розгойдати” валютний ринок, звучали заяви, що в Харкові курс долара досягне 30-33 гривень.
Пільги для “єврономерів”: Южаніна зробила уточнення. Ніяких поступок власникам авто на єврономерах в Україні не буде – термін пільгового розмитнення не збільшиться. Про це заявила голова податкового комітету Ради Ніна Южаніна. Раніше ВР ввела великі штрафи за порушення правил ввезення таких автомобілів на територію України.
 
Нові тарифи для киян на холодну воду. Тарифи на послуги холодного водопостачання для жителів столиці зросли більш ніж на 17%, і становлять 19,596 грн/1 куб. м. Про це повідомила прес-служба Київводоканалу.
Новий вид соціальної допомоги. Він стосуватиметься осіб, які доглядають за дітьми з тяжкими захворюваннями, але яким ще не встановили інвалідність. Про це повідомив глава Міністерства соціальної політики Андрій Рева.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас