У Приватбанку розповіли, як працюватимуть під час воєнного стану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Приватбанку розповіли, як працюватимуть під час воєнного стану

Фондовий ринок
3636
Всі банкомати, відділення та онлайн сервіси ПриватБанку будуть працюють в звичайному режимі. Введення воєнного стану ніяк не вплинуло на роботу банку.
Про це заявив голова правління банку Петр Крумханзл за результатами зустрічі керівників провідних українських банків у НБУ, повідомляє прес-служба фінустанови.
За словами Крумханзла, банк забезпечує безперебійне проведення платежів, інкасації та поповнення банкоматних і термінальних мереж.
Нагадаємо, голова Нацбанку Яків Смолій, присутній на засіданні Ради нацбезпеки і оборони, заявив у неділю, що навіть у разі успішного голосування у Верховній Раді за введення військового положення жодних спеціальних графіків і режимів роботи для банківської системи регулятор вводити не стане.
«Смолій закликав банки по максимуму наповнити готівкою каси і банкомати, щоб не допустити чуток і паніки. І повідомив, що ніяких обмежень на обсяги операцій НБУ вводити не планує. А щоб остаточно розвіяти будь які сумніви, дав розпорядження підписати типові договори з усіма банками на надання стабкредиту. Рефінансування зараз давати не будуть, але документи хочуть підготувати, щоб мати можливість миттєво реагувати», — розповіло джерело, знайоме з перебігом наради.
Трохи пізніше офіційну позицію голови НБУ опублікувала на сайті відомства і прес-служба. Тут зазначили, що жодних ризиків для стійкості банківської системи немає.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас