День фінансів, 9 листопада: про тарифи на опалення, кредити безробітним, штрафи за нерозмитнення "єврономерів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 листопада: про тарифи на опалення, кредити безробітним, штрафи за нерозмитнення "єврономерів"

706
П’ятниця, 9 листопада. Аукціон з будівництва метро на Виноградар завершено, “Укравтодор” активно готується до зими, а “Укрзалізниця” влаштовує опитування.
Нові тарифи на опалення. В уряді відзвітували, що опалювальний сезон розпочався, і до нього готові 95% міст України. Київтеплоенерго повідомило в свою чергу нові тарифи. Так, тариф на опалення для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними лічильниками – 1354,78 грн за 1 Гкал. Для абонентів без лічильників – 31,52 грн за 1 кв. м.
Де взяти кредит безробітному. Чи можна взяти кредит безробітному? Це питання цікавить багатьох українців. Як безпосередньо безробітних, так і тих, хто отримує зарплату в конверті. Finance.ua з’ясував, що відсутність офіційного місця роботи ускладнює завдання, але не робить її нездійсненною. Наші журналісти розклали всі нюанси по поличках.
Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті також працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Порівняти і обрати кредит

Штрафи за нерозмитненняєврономерів”. Верховна Рада ухвалила закон про зниження вартості розмитнення авто на єврономерах. Але якщо власник порушив строк перебування в режимі транзиту, то за законом йому загрожує штраф. Вони будуть залежати від строку порушення і коливатися від 17 тис. грн до 170 тис. грн. Водночас у ВР стверджують, що всі кошти, отримані від розмитнення авто, будуть направлені до Пенсійного фонду.
Назва нового експреса в Бориспіль. Укрзалізниця оголосила конкурс на назву нового експреса в Бориспіль, який курсуватиме з Києва до Борисполя. Голосування триватиме до 11 листопада. Вісім найпоширеніших варіантів компанія опублікувала на своїй сторінці у Facebook. Перелік можете дізнатися тут.
Метро на Виноградар. Аукціон на продовження Сирецько-Печерської лінії в бік житлового масиву Виноградар виграла компанія “Київметробуд”. Вони запропонували найнижчу ціну. Відповідно до законодавства розпочато процедуру акцепту.
До зими поки що не готові. Підготовка доріг до зимового сезону в трьох областях України перебуває на критично низькому рівні. Це Миколаївська, Київська та Житомирська області. Тепер «Укравтодор» і місцеві служби автомобільних доріг повинні до 15 листопада розробити деталізовані технологічні карти обслуговування за всіма ділянками доріг, за які вони відповідають.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас