Представлено повністю бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots за $29 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено повністю бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots за $29

Фондовий ринок
19611
Компанія Xiaomi під власним брендом Mi випустила нові повністю бездротові навушники. Новинка називається Mi AirDots Youth Edition і буде конкурувати безпосередньо з лідером ринку Apple AirPods.
Перше, чим новинка Xiaomi вигідно відрізняється від моделі Apple – це, звісно, ціна. У китайських онлайн-рітейлерів навушники Xiaomi Mi AirDots Youth Edition пропонуються за ціною близько $29.
Що цікаво, на відміну від нещодавно представлених Honor FlyPods Pro, Mi AirDots Youth Edition формою корпусу зовсім несхожі на рішення купертинівського гіганта.
Навушники сумісні з будь-якими пристроями, які підтримують Bluetooth 5.0. Вони оснащуються 7,2-міліметровими випромінювачами, кожен з них важить 4,2 г. На зовнішньому боці кожного є спеціальний сенсорний майданчик, за допомогою якого можна управляти відтворенням і гучністю, викликати голосовий помічник, приймати дзвінки і так далі. Звісно, в цьому випадку управління здійснюється за допомогою жестів.
Автономність самих навушників складає 4-5 годин в залежності від режиму роботи (моно або стерео), ще 12 годин забезпечить зарядний футляр. Новинка доступна в єдиному колірному варіанті – білому.
Прийом попередніх замовлень вже стартував, а продажі повинні початися 11 листопада.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас