Швейцарія хоче збільшити кількість електромобілів у країні до 15% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія хоче збільшити кількість електромобілів у країні до 15%

Технології&Авто
198
Міністр економіки Швейцарії Доріс Лютхард зустрілася з представниками електроенергетики та автомобільної індустрії, щоб обговорити, як Швейцарія може збільшити кількість нових електромобілів на дорогах країни.
Уряд сподівається збільшити частку реєстрації нових електромобілів з сьогоднішніх 2,7% до 15% до 2022 року, при цьому, за заявою Федерального департаменту навколишнього середовища, стимулювання покупок за рахунок субсидій, як в інших країнах, не є для Швейцарії слушним варіантом.
З усіх доступних пільг залишиться тільки звільнення від податку на автомобілі, також уряд продовжить підтримувати розширення зарядної інфраструктури і буде фінансувати інформаційно-просвітницькі кампанії з електромобілей, орієнтовані на місцеві муніципалітети і широку громадськість.
Про серйозність наміру збільшити кількість електромобілів в країні, свідчить те, що влада Швейцарії вже прийняла правила ЄС, згідно з якими кожен електрокар повинен створювати штучний шум як захід безпеки для сліпих. З 2019 року на електромобілях повинна бути встановлена акустична система, яка виробляє шуми двигуна через водонепроникні зовнішні гучномовці. Ця вимога також застосовуватиметься до автомобілів на паливних елементах та гібридних автомобілях.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас