Таскомбанк увійшов до трійки лідерів рейтингу надійності депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк увійшов до трійки лідерів рейтингу надійності депозитів

Особисті фінанси
9
10 вересня 2018 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». Свої позиції в ТОП-3 рейтингу підтвердив ТАСКОМБАНК.
Вже другий рік поспіль ТАСКОМБАНК — банк з українським капіталом — залишається у числі банків з найбільш надійними депозитами. Перше півріччя 2018 року ТАСКОМБАНК завершив з чистим прибутком 203,193 млн грн. За той же період чистий процентний дохід банку склав 516,624 млн грн, а чистий комісійний дохід банку — 147,048 млн грн. За перше півріччя 2018 року власний капітал ТАСКОМБАНКУ виріс майже на 21%, а доля NPL в кредитному портфелі банку склала 19,81% при середньому показникові на ринку 29,04%. Прибуткова робота ТАСКОМБАНКУ на тлі хорошої якості активів та генерації ним ключових статей доходів дозволяє вивести банк на ТОПові позиції з надійності депозитів. Враховуючи, що ТАСКОМБАНК знаходиться в процесі злиття з ВіЕс Банком, його ринкова доля й роль у національній банківській системі, за оцінками агентства, буде зростати.
«Середні ставки, якщо говорити, наприклад, про гривневі вклади строком на шість місяців, коливаються на рівні 12,5-16 % річних. Але можна розмістити кошти на більш вигідних умовах, скориставшись акційними пропозиціями або перевагами програм лояльності банків. Нині в ТАСКОМБАНКУ ми пропонуємо максимальну дохідність депозиту на рівні 17,5% у гривні в рамках акції за депозитом «Стабільний». Також необхідно відзначити тенденцію зростаючого попиту на короткострокові депозити в іноземній валюті протягом третього кварталу. Середня дохідність за якими на сьогодні складає 3–5% річних», — коментує динаміку депозитних ставок Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК».
Ознайомитися з результатами рейтингу можна тут.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас