СГ "ТАС" виплатила 850 тисяч гривень за пошкоджену вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила 850 тисяч гривень за пошкоджену вантажівку

Особисті фінанси
51
Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» вантажним автомобілем Volvo FH, що належить угорській транспортній компанії, сталася на Чернігівщині.
На слизькій дорозі водій вантажівки не впорався з керуванням та допустив з’їзд великої машини в кювет. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було серйозно пошкоджено лівий бік та передня частина водійської кабіни автомобіля.
За результатами проведеної експертизи, загальний збиток власника вантажівки внаслідок аварії склав 850 000 грн. Втім, платити за ремонт пошкодженого автомобіля з власної кишені йому не довелось – завдяки договору Повне КАСКО від СГ «ТАС».
Страховик, вивчивши обставини інциденту, визнав його страховим випадком та прийняв рішення про виплату належного за укладеним договором страхування наземного транспорту страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків.
Нагадаємо, за останніми даними, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку автострахування України. Так, за результатами дев’яти місяців компанія очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкової автоцивілки, та продовжує стрімко нарощувати свою частку на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас