Долар стабільний, інвестори чекають сигналів про торгові переговори США і Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар стабільний, інвестори чекають сигналів про торгові переговори США і Китаю

Валюта
254
Долар США в середу стабілізувався після зростання напередодні, пов’язаного з очікуваннями, що президент США Дональд Трамп все ще може досягти примирення з Китаєм в рамках торгової суперечки, пише MarketWatch.
Інвестори чекають нових сигналів про можливі торгові переговори США і Китаю, а також даних про американський ринок праці, які будуть опубліковані в кінці тижня.
Курс євро до долара склав на 9:28 мск $1,1341 у порівнянні з $1,1345 на закриття попередньої сесії, за яку євро подешевшав на 0,2%. Долар близький до максимуму поточного року.
Вартість американської валюти щодо єни підвищилася в середу менш ніж на 0,1% – до 113,23 єни. Євро в парі з японською нацвалютою також піднявся менше ніж на 0,1% – до 128,43 єни.
Банк Японії в середу зберіг курс грошово-кредитної політики і прогнози основних її орієнтирів. Разом з тим японський ЦБ знизив оцінки інфляції на найближчі три роки і погіршив прогноз зростання ВВП на поточний фінрік з 1,5% до 1,4%.
Народний банк Китаю (Центробанк) вирішив розмістити в Гонконзі юаневі облігації строком обігу три місяці і один рік, пише Dow Jones. Аналітики вважають цей крок сигналом про підтримку курсу юаня, який опускався до мінімуму за майже 10 років – з весни 2008 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас