"Юнекс Банк" відкрив свою першу торговельну точку у Полтаві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Юнекс Банк" відкрив свою першу торговельну точку у Полтаві

Особисті фінанси
69
19 жовтні 2018 року АТ «Юнекс Банк» відкрив свою першу торговельну точку у місті Полтава. Відтепер жителі та гості міста мають змогу швидко та зручно оформити кредит готівкою до 50 тис. грн. без застави і поруки або кредитну картку ХочуКа з пільговим періодом до 55 днів.
Торговельна точка знаходиться за адресою: м. Полтава, Магазин «Мобілочка», вул. Шевченка, 53, тел. (099) 211-05-70, графік роботи: пн-пт з 08:00 до 17:00.
Співробітник банку надасть вичерпну інформацію щодо оформлення кредиту готівкою або кредитної картки, оформить заявку, підготує документи на видачу банківського продукту та проконсультує щодо способів та умов погашення.
Нагадуємо, що крім торговельної точки, у Полтаві вже 7 років успішно працює відділення «Юнекс Банк», яке надає повний спектр фінансових послуг для юридичних та фізичних осіб.
З адресами та контактами роздрібної мережі АТ Юнекс Банк можна ознайомитися на сайті банку. Запрошуємо відвідати наші представництва у вашому місті та оцінити високу якість обслуговування в АТ «Юнекс Банк»!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас