Італійський уряд строго простежить за виконанням спірного бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійський уряд строго простежить за виконанням спірного бюджету

Світ
74
Кабмін Італії проводитиме моніторинг кожні три місяці щоб не допустити виходу дефіциту бюджету за встановлені парламентом рамки.
Обидві палати італійського парламенту схвалили цільові показники дефіциту бюджету Італії на 2019 і наступні роки, які накликали на Рим критику Європейського союзу і Міжнародного валютного фонду, пише La Repubblica.
Дефіцит держбюджету на 2019 рік встановлено на рівні 2,4% ВВП. Раніше Брюссель дав зрозуміти, що неузгоджене нарощування держвидатків буде визнано порушенням загальноєвропейських правил.
У 2020 році очікується зниження негативного сальдо до 2,1% ВВП, в 2021 році – до 1,8% ВВП. Крім того, влада Італії розраховує на скорочення боргового навантаження після 2019 року.
Уряд Італії буде відслідковувати виконання бюджету кожні три місяці і втрутиться, якщо показники відхиляться від цільових рівнів, заявила в п’ятницю міністр у справах Півдня Італії Барбара Лецці. В інтерв’ю Radio Capital вона назвала необґрунтованими побоювання, що цільовий показник дефіциту зростатиме протягом року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас