За порушення патентів Toshiba заплатила $40 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За порушення патентів Toshiba заплатила $40 мільйонів

Фондовий ринок
218
У квітні 2017 року з приводу виявлених порушень Macronix подала скаргу до Комісії США з міжнародної торгівлі (U.S. International Trade Commission).
Визнання провини Toshiba загрожувало зупинити ввезення продукції компанії до США, що могло стати вкрай неприємною для виробника NAND-флеш подією. На той момент доля підрозділу Toshiba Memory була абсолютно не визначена.
Для захисту своїх інтересів Toshiba подала зустрічні позови проти Macronix: один на Тайвані в жовтні 2017 і другий в Японії в листопаді. В одному випадку Toshiba звинуватила Macronix в порушенні двох патентів, а в другому – в трьох. На початку 2018 року Macronix додатково звинуватила в порушеннях партнера Toshiba – тайванську Phison Electronics.
Toshiba і Macronix врегулювали суперечку. 5 жовтня Macronix направила на Тайванську біржу цінних паперів повідомлення, в якому розповіла про досягнуті з Toshiba домовленості. Компанії розділили між собою права на більш ніж 30 патентів.
Toshiba виплатить тайванському розробнику $40 млн, що вказує на правомочність звинувачень у крадіжці патентів.
Для Macronix це важливий момент. Компанія розробляє оригінальну технологію виробництва високощільної пам’яті 3D NAND і розраховує вийти з нею на ринок протягом року-двох.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас