Ford, Uber і Lyft покращуватимуть транспортну інфраструктуру міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford, Uber і Lyft покращуватимуть транспортну інфраструктуру міст

Фондовий ринок
144
Компанії Ford, Uber і Lyft оголосили про співпрацю в рамках проекту SharedStreets («Загальні Дороги») з метою поліпшення мобільності у містах.
SharedStreets — анонімний центр обміну даними, зібраними постачальниками транспортних послуг, приватними компаніями, державними установами тощо. Платформа перетворює несумісні формати даних про транспортній системі з різних джерел на загальнодоступний глобальний стандарт.
SharedStreets надає універсальну мову для цифрового опису кожного аспекту міських вулиць. Це допомагає держструктурам і приватному сектору ефективніше управляти транспортною інфраструктурою з тим, щоб знизити загальну смертність на дорогах і підготувати міста до майбутнього технологічного прогресу.
Партнерство Ford, Uber і Lyft, як очікується, дасть міській владі безпрецедентний доступ до даних про дорожній рух. Це полегшить ухвалення рішень в питаннях планування та інвестицій в міру того, як в містах буде розвиватися каршерінг і автономний транспорт.
Завдяки угоді компанії, які співпрацюють у сфері мобільності, також отримають довгоочікуваний загальний стандарт для обміну даними між містами, де локальні вимоги до формату наразі сильно різняться.
За підтримки Ford буде розроблений універсальний стандарт даних для аналізу в режимі реального часу попиту на паркувальний простір і його доступність.
Uber вперше в історії надасть дані про швидкість руху транспортних засобів в містах по всьому світу.
У свою чергу, Lyft надаватиме анонімні агреговані дані про поїздки на таксі в провідних містах світу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас