Радабанк на міжнародній виставці AgroExpo 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на міжнародній виставці AgroExpo 2018

Особисті фінанси
23
ПАТ «АБ «Радабанк» – один з провідних банків, який активно підтримує агропромисловий комплекс України. Наші спеціалісти щороку беруть участь у виставках агротехнологій та не змогли оминути виставку AgroExpo 2018, що проходить зараз у м. Кропивницький.
AgroExpo 2018 – міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій на 125 тисячах м2 представляє експозиції українських та зарубіжних брендів у павільйонах та на відкритих майданчиках. На спеціальних заходах та бізнес-форумах наші спеціалісти презентували лінійку банківських продуктів, які максимально відповідають найактуальнішим вимогам агропромислового комплексу, а також провели переговори з найкрупнішими продавцями сільськогосподарської техніки по всій Україні.
Радабанк активно слідкує за новинками в аграрній сфері, що допомагає нам створювати лише якісні продукти, які здатні задовольнити актуальні потреби аграріїв.
Ознайомитися з тарифами на обслуговування в рамках тарифного пакету «Агро – партнер» Ви можете на нашому сайті, а також звернувшись до контакт-центру за номером 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас