"Укрнафта" розраховує додатково видобути 6,5 тис. тонн нафти в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрнафта" розраховує додатково видобути 6,5 тис. тонн нафти в 2018 році

Фондовий ринок
137
ПАТ “Укрнафта” розраховує видобути додатково 6,5 тис. тонн нафти в поточному році за рахунок проведення операцій гідророзриву пласта (ГРП), повідомила прес-служба компанії.
“З початку року “Укрнафта” провела 11 операцій ГРП: шість на свердловинах бізнес-підрозділу “Укрнафта” (Схід) і п’ять – на свердловинах бізнес-підрозділу “Укрнафта” (Захід). Всього в поточному році заплановано мінімум 18 потужних ГРП. Додатковий сумарний видобуток за результатами цих операцій в 2018 році очікується на рівні 6,5 тис. тонн нафти”, – відзначили в прес-службі.
У першому півріччі компанія провела дві успішні операції потужного ГРП, в липні-серпні – ще три операції на свердловинах Західного нафтового регіону.
В кінці серпня “Укрнафта” почала ГРП на свердловинах Східного нафтового регіону: провела дві потужні операції на свердловині №43 Прилуцького та свердловині №86 Богданівського нафтогазоконденсатних родовищ. У вересні операції потужного ГРП провели на свердловині №121 Великобубнівського родовища, свердловинах №507 і №491 Бугруватівського родовища, свердловині №26 Козіївского родовища.
Як повідомлялося, “Укрнафта” проводить операції ГРП із застосуванням власного обладнання.
“Укрнафта” є найбільшою нафтовидобувною компанією країни. НАК “Нафтогаз України” належить 50% + 1 акція “Укрнафти”, групі компаній, пов’язаних з колишніми акціонерами ПриватБанку, – близько 42% акцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас