Долар дешевшає до євро, трейдери оцінюють новини з торговельного "фронту" і чекають засідання ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар дешевшає до євро, трейдери оцінюють новини з торговельного "фронту" і чекають засідання ФРС

Валюта
928
Долар США дешевшає до євро і фунта стерлінгів у понеділок і стабільний відносно єни.
Індекс ICE, що відстежує динаміку долара відносно шести основних світових валют, втрачає 0,1%. Минулого тижня індикатор зменшився на 0,7%, що стало найгіршою динамікою за місяць.
Трейдери продовжують оцінювати останню інформацію, що стосується торговельної суперечки Вашингтона і Пекіна. У понеділок набрали чинності 10%-ві мита США на китайські товари вартістю $200 млрд на рік. Китай ввів аналогічні мита у відповідь на товари американського експорту обсягом $60 млрд на рік.
При цьому Пекін відмовився від наміченого на цей тиждень п’ятого раунду торговельних переговорів з США, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела. Візит до столиці США віце-прем’єра КНР Лю Хе, запланований на цей тиждень, скасовано, скасовано і візит китайської делегації середнього рівня, яка планувала відвідати Вашингтон ще до приїзду делегації на чолі з віце-прем’єром.
Раніше Пекін заявляв, що не буде вести будь-які торговельні переговори під тиском.
Крім того, в центрі уваги ринку засідання Федеральної резервної системи (ФРС), яке стартує у вівторок. Відповідно до котирувань ф’ючерсів на рівень базової процентної ставки, імовірність її підйому на 25 базисних пунктів (до 2-2,25% річних) на майбутньому засіданні оцінюється ринком в 92%.
Курс євро до долара піднявся в ході торгів до $1,1755 в порівнянні з $1,1749 на закриття попередньої сесії.
Пара долар/єна торгується на рівні 112,6 єни проти 112,59 єни напередодні. Вартість євро до єни піднялася до 132,36 єни з 132,28 єни.
Фунт стерлінгів подорожчав у понеділок до $1,3147 в порівнянні з $1,3072 за підсумками попередніх торгів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас