Долар слабо дешевшає до євро та єни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар слабо дешевшає до євро та єни

Валюта
200
Долар США в ході торгів у понеділок слабо дешевшає в парах з євро і японською єною, але впевнено зростає до більшості валют азіатських emerging markets через новий виток торговельної напруженості.
Обсяг торгів менший від звичайного, оскільки біржі Японії закриті у зв’язку з державним святом.
Євро на 9:19 коштував $1,1632 в порівнянні з $1,1625 на закриття торгів у Нью-Йорку минулої п’ятниці. За підсумками минулого тижня євро додав 0,6% в цій парі.
Курс долара до японської нацвалюти знизився до 111,99 єни з 112,06 на кінець попередньої сесії, євро стабільний – 130,26 єни.
За даними The Washington Post і The Wall Street Journal, президент США Дональд Трамп доручив представникам адміністрації продовжити роботу над митами стосовно китайських товарів на $200 млрд на рік на рівні 10%. Оголошення про нові мита очікується вже в понеділок.
При цьому Пекін має намір відхилити пропозицію США про новий раунд торговельних переговорів і обмірковує потенційні заходи, пише WSJ.
Юань опустився в парі з доларом на 0,1% на торгах у Гонконгу, тоді як південнокорейська вона і індійська рупія впали на 1%, індонезійська рупія – на 0,5%.
Разом з тим, на думку аналітиків Templeton, emerging markets наближаються до дна падіння, і в цілому ситуація на цих ринках покращиться, хоча деякі з них (наприклад, Філіппіни), ймовірно, ще збережуть негативну динаміку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас