МВФ замінив програму допомоги Україні з EFF на stand-by — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ замінив програму допомоги Україні з EFF на stand-by

Казна та Політика
1349
Міжнародний валютний фонд (МВФ) замінив програму допомоги Україні з EFF на stand-by, повідомила представник президента в парламенті, нардеп фракції “Блок Петра Порошенка” Ірина Луценко.
“…МВФ змінив програму допомоги, з якою працювали, на програму stand-by. А програма міжнародної допомоги stand-by дається тим країнам, які вийшли з переддефолтного стану. Уже навіть те, що МВФ змінив програму для країни, яка починає розвиватися, але яка має ще проблеми, але яка вже не в переддефолтному стані, свідчить про визнання міжнародними фінансовими інституціями того, що Україна показує дуже хороше зростання”, – сказала І.Луценко в ефірі телеканалу “112. Україна”.
Як повідомлялося, місія МВФ на чолі з Роном ван Роденом 6 вересня почала роботу в Києві. Представники Фонду мають намір обговорити з владою України останні економічні події і економічну політику. На порядку денному питань, підлягають обговоренню, також фінансова допомога від МВФ на підтримку політики, спрямованої на забезпечення макроекономічної стабільності та подальшого руху економіки країни в напрямку сталого та інклюзивного зростання.
Місія перебуватиме в Києві до 19 вересня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас