У Києві відбудеться третій міжнародний Visa Cashless Summit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відбудеться третій міжнародний Visa Cashless Summit

Фінтех і Картки
313
18 вересня відбудеться третій форум Visa Cashless Summit, присвячений майбутньому платіжних технологій. Експерти фінансового, технологічного, банківського, торгівельного і державного секторів обговорять способи усунення перешкод у розвитку безготівкових платежів. Участь в саміті візьмуть до 200 українських і міжнародних фахівців.
У Києві відбудеться третій міжнародний Visa Cashless Summit
Компанія Visa в партнерстві з інноваційним парком UNIT.City проведе в Україні третій міжнародний Visa Cashless Summit під назвою «Зростаємо разом з інноваціями». 18 вересня на Саміті експерти обговорять прогрес фінансових технологій і значення безготівкових платежів в розвитку економіки країни.
Саміт збере міжнародних експертів в сфері фінтех, українські банки, дослідників, економістів, представників роздрібного бізнесу і державних організацій, щоб поділитися практичними кейсами, обговорити реалізовані інновації та існуючі тренди, окреслити зони розвитку безготівкових платежів в Україні.
Тематичні секції Саміту включають:
Глобальні інновації та національна реалізація – діджиталізація як драйвер безготівкової економіки в Україні
Значення фінансової прозорості. Індекс довіри до уряду, бізнесу і споживачів
Безшовний споживчий досвід: як усунути перешкоди за допомогою big data
Безшовний споживчий досвід: як усунути перешкоди в електронній комерції
Історії успіху: інновації, діджиталізація, безготівкові платежі
Форум буде проходити в різних форматах: виступи, панельні дискусії, брейк-аут сесії, презентації успішних кейсів. Особливістю Саміту стануть інтерактивні сесії спрямовані на вироблення ідей щодо усунення перешкод в споживчому досвіді. Учасники саміту ознайомляться з інноваційними платіжними технологіями в демонстраційній зоні.
«Нові технології – це рушійна сила, яка стимулює економічне зростання. Такі інновації, як безконтактна оплата в транспорті або QR-платежі, які дають можливість невеликим підприємствам приймати безготівкові оплати без терміналу, підвищують рівень добробуту громадян і всієї країни, – говорить Дмитро Крепак, в.о. глави регіону СНД і Південно-Східної Європи компанії Visa. – На Visa Cashless Summit ми разом з лідерами суміжних ринків зможемо обмінятися ідеями щодо розвитку платіжної екосистеми, усунення складнощів для споживача і разом знайти рішення на перетині галузей».
Макс Яковер, СЕО та керуючий партнер UNIT.City зазначає, що фінансова індустрія істотно зміниться в наступні 5 років: «Згідно з дослідженням, яке ми провели разом з USAID, 87% банків зараз шукають інноваційні рішення. Особливо це стосується сегменту безготівкових платежів. Саміт 18 вересня – прекрасна можливість традиційного сектору познайомитися з фінтех-стартапами і домовитися про перспективну довгострокову співпрацю».
Мова: англійська (надається синхронний переклад)
Коли: 9:30-18:30, 18 вересня 2018
UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3.
Участь за попередньою реєстрацією. Більше інформації тут
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас