Російський рубль вперше за два з половиною роки впав до 70 за долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський рубль вперше за два з половиною роки впав до 70 за долар

Валюта
1483
В ході торгів на Московській біржі вранці в понеділок, 10 вересня, курс американської валюти досяг позначки в 70 рублів. Це відбулося вперше з березня 2016 року.
Як зазначає The Bell, на початку торгів рубль втратив до долара 25 копійок, досягши позначки в 70,16 руб./дол. Пізніше курс скоригувався – станом на 10:48 за київським часом долар коштував 69,85 рубля.
За словами головного економіста Альфа-банку Наталії Орлової, це пояснюється збереженням негативного зовнішнього фону: “Загальні настрої такі, що немає поліпшення ситуації з санкціями”. Фактично ці рівні були зафіксовані ще вчора ввечері: комусь не вистачало ліквідності, щоб закрити позиції, повідомив керівник операцій на валютному і грошовому ринку Металінвестбанку Сергій Романчук. “Це просто відсутність пропозиції валюти”, – згодна Орлова.
“Поки що нічого нового не сталося, ми продовжуємо торгувати вчорашні парадигми в районі 70 руб./$. Це все ще пов’язано з новими санкціями, з попередніми санкціями, із звинуваченнями і з реакцією на них”, – зазначив Романчук.
Нагадаємо, 27 серпня набули чинності нові санкції США проти Росії, пов’язані з отруєнням колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському місті Солсбері.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас