Ryanair анонсував зміну габаритів і ваги ручної поклажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair анонсував зміну габаритів і ваги ручної поклажі

Фондовий ринок
2006
Лоукостер Ryanair оголосив про введення змін на безкоштовний провіз ручного багажу на своїх рейсах, які будуть виконуватися з 1 листопада 2018 року.
Про це повідомляє avianews.
Нові правила почнуть діяти для всіх бронювань і передбачають, що пасажири, які не сплатили послугу пріоритетної посадки, зможуть провозити безкоштовно тільки один невеликий предмет ручної поклажі.
Мандрівники, які купили квиток до 1 вересня 2018 року, в разі незгоди з новими правилами зможуть повернути гроші за бронювання за процедурою вимушеного повернення.
Габарити невеликого предмета, який можна брати в салон літака, будуть збільшені з 35х20х20 см до 40х20х25 см. При цьому нові контрольні рамки в аеропортах будуть розраховані з запасом на предмети з габаритами до 42х20х30 см.
Після введення нових правил пасажири, які захочуть взяти з собою великий предмет ручної поклажі з габаритами 55х40х20 см і вагою до 10 кг, зможуть це зробити, сплативши послугу пріоритетної посадки вартістю 6 євро або багажний збір 8 євро під час бронювання квитка. У разі, якщо збори оплачуються після покупки квитка, їх розмір збільшується до 8 і 10 євро відповідно.
У першому випадку пасажир зможе взяти великий предмет ручної поклажі в салон літака, у другому – валізу необхідно буде здати на стійці реєстрації.
У компанії зміну умов провезення речей аргументують тим, що поточна політика щодо ручної поклажі призводить до затримок і не дозволяє забезпечити короткі 25-хвилинні розвороти повітряних суден між рейсами.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас