Блокчейн у кібербезпеці: в Києві відбудеться міжнародний форум HackIT 4.0 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Блокчейн у кібербезпеці: в Києві відбудеться міжнародний форум HackIT 4.0

Технології&Авто
306
8-11 жовтня в КВЦ «Парковий» відбудеться щорічний форум з кібербезпеки HackIT, тема — Exploit Blockchain. Захід об’єднає білих хакерів, фахівців з блокчейну та провідних cybersecurity-експертів.
HackIT 4.0 присвячений темі блокчейна в сфері кібербезпеки.
Блокчейн у кібербезпеці: в Києві відбудеться міжнародний форум HackIT 4.0
Організатором виступає міжнародна компанія Hacken, що спеціалізується на продуктах для кібербезпеки (Global Tokenized Business with Operating Cybersecurity Products). В програмі заходу HackIT 4.0 — дводенна конференція, панельні дискусії, круглі столи, тренінги, виставкова зона та змагання для білих хакерів: CTF та onsite bug bounty марафон Hacken Cup.
Форум стартує 8 жовтня — з тренінгів. З 10:00 до 18:00 відбудеться інтенсивний семінар. 9 жовтня — день нетворкінгу. На учасників чекає тур на Чорнобильську АЕС.
10–11 жовтня відбудеться дводенна конференція, що буде присвячена кібербезпеці. Контент умовно поділений на два блоки: «День нападу» та «День захисту». 10 жовтня спікери розкажуть про останні методики кібератак, а 11 — про актуальні інструменти захисту.
Серед спікерів, експертів і членів програмного комітету:
  • Філ Циммерман — автор ПО для шифрування електронної пошти PGP (США)
  • Ярно Лімнелл — професор кібербезпеки Університету Аалто (Фінляндія)
  • Абдул-Азіз Харірі — Security Researcher програми Zero Day Initiative (Канада)
  • Сейфулла Килич — генеральний директор компанії SwordSec, що надає рішення в сфері кібербезпеки (Туреччина)
  • Сергій Жданов — генеральний директор криптовалютної платформи EXMO (Великобританія)
  • Селіл Юнувер — засновник конференції для хакерів NOPcon (Туреччина)
  • Володимир Стиран — лідер регіонального підрозділу OWASP Kyiv (Україна)
  • Андрій Аваденей — засновник конференції з кібербезпеки DefCamp (Румунія) та інші.
Загалом на конференції в рамках HackIT 4.0 виступатимуть понад 50 спікерів. Організатори готують 3 лекційні зали, 4 панельні дискусії, 2 000 кв. м. виставкової площі та декілька круглих столів.
Крім того, у дні конференції відбудеться CTF (capture the flag) — традиційна гра для білих хакерів. Гру буде проведено онлайн з 31 серпня по 2 вересня.
Ще одна активність для білих хакерів — bug bounty марафон Hacken Cup. 8 жовтня відбудеться фінал марафону в режимі onsite. Учасники отримають доступ до продуктів клієнтів і зможуть виявити вразливості в їхніх продуктах: сайтах, мобільних застосунках, платіжних системах. Переможці отримають фінансову винагороду та інші призи.
«Цього року форум HackIT робить акцент на технології блокчейн, розглядаючи її як інструмент кібербезпеки. У найближче десятиліття блокчейн змінить все індустрії, і, звичайно, cybersec — не виняток. Тому ми вважаємо за необхідне познайомити спільноту з можливостями блокчейна та продемонструвати практичні кейси впровадження технології для захисту», — коментує CEO Hacken Дмитро Будорін.
HackIT — найбільший у Східній Європі форум, присвячений питанням кібербезпеки. Захід відбувається щорічно з 2015 року. Перші три івенти було проведено у Харкові, а в 2018 році HackIT виходить на новий рівень та вперше проводиться в Києві.
Локація: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16a.
Час проведення: з 8 по 11 жовтня.
Вартість: від $ 179 до $ 559 (ціни зростають щомісяця, актуальну вартість можна знайти за посиланням нижче).
Квитки доступні за посиланням: https://hackit.ua/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас