У суботу вранці частково перекриють Шулявський шляхопровід - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У суботу вранці частково перекриють Шулявський шляхопровід - КМДА

Казна та Політика
237
У суботу, 18 серпня, з 6:00 з метою винесення інженерних мереж із зони проведення робіт і подальшої реалізації будівельних робіт будуть перекриті з’їзди Шулявського шляхопроводу.
Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
“Так, на транспортній розв’язці на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід) будуть перекриватися з’їзди з вул. Вадима Гетьмана на проспект Перемоги і з’їзд з проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка”, – йдеться в оприлюдненому в п’ятницю вдень на сайті КМДА повідомленні.
Шляхи об’їзду організовані за наступною схемою: вул. Борщагівська – проспект Повітрофлотський – Повітрофлотський шляхопровід; вул. Зоологічна – вул. Дегтярівська – вул. Олександра Довженка.
Також в зв’язку з цим вносяться зміни в рух громадського транспорту.
Автобуси маршруту № 2 будуть слідувати за такою схемою: від вул. Булгакова до станції метро “Шулявська” за постійною схемою, далі: вул. Перемоги – вулиця Шолуденка – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – бульвар Вацлава Гавела, далі за постійною схемою.
“Додатково на час виконання робіт з реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах на ділянках з’їздів з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги і з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка вносяться зміни у виїзди і заїзди тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо № 2”, – інформують в КМДА.
При цьому в прес-службі КП “Київський метрополітен” наголосили, що метро, у тому числі станція “Шулявська”, буде працювати в звичайному режимі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас