Несумісністю закуплених Львовом у ФРН вживаних трамваїв з платформами на зупинках зайнялася прокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Несумісністю закуплених Львовом у ФРН вживаних трамваїв з платформами на зупинках зайнялася прокуратура

Казна та Політика
889
Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом службової недбалості чиновників Львівської міськради та керівництва ЛКП “Львівелектротранс” в процесі купівлі 30 вживаних трамваїв з Німеччини.
Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, йдеться про те, що технічні характеристики придбаних трамваїв не відповідають маршрутним лініям Львова та платформам зупинок.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом неналежного виконання чиновниками міськради та ЛКП “Львівелектротранс” при купівлі 30 трамваїв з Німеччини. Провадження відкрито за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 (службова недбалість). Проведення досудового розслідування доручено слідчому управлінню ГУ Національної поліції у Львівській області.
Раніше українська служба Deutsche Welle (DW) повідомляла, що тільки-но перші трамваї прибули з Берліна до Львова в кінці липня, виявилося, що на багатьох зупинках вони не можуть відкрити двері через особливості побудованих платформ: “Двері відкриваються назовні і на деяких зупинках платформа розташована на рівні першої ступені трамвая. Для вирішення цієї проблеми потрібно або знижувати платформи, або різати двері”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас