General Electric знайшла депо для обслуговування локомотивів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric знайшла депо для обслуговування локомотивів в Україні

Казна та Політика
679
Експерти General Electric планують рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське локомотивне депо регіональної філії Придніпровська залізниця як основну базу для проведення сервісного обслуговування локомотивів.
Про це повідомили в Укрзалізниці.
Такі висновки співробітники GE зробили після експертизи і огляду депо.
“Представники компанії General Electric вважають, що Мелітопольське локомотивне депо максимально відповідає вимогам компанії до центру з обслуговування побудованих для України тепловозів серії ТЕ33АС Тризуб”, – йдеться в повідомленні.
В ході візиту в Мелітопольське депо представники General Electric оглянули виробничі приміщення депо, ознайомилися з технічним оснащенням і можливостями структурного підрозділу, його кадровим потенціалом.
“У депо є прекрасна база. Добре оснащена. Кваліфікований персонал. Скрізь чисто. Приміщення не нові, але їх приводять до ладу і ремонтують”, – сказав регіональний директор з сервісу General Electric Павло Семикопенко.
За словами регіонального директора з якості General Electric Газіза Іскакова, технічна експертиза показала, що в депо досить високий рівень механізації і автоматизації виробничих процесів.
Представники General Electric вважають, це дає підстави рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське депо як основну базу сервісного обслуговування локомотивів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас