Китай назвав умови повернення Google на свій ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай назвав умови повернення Google на свій ринок

Фондовий ринок
515
Компанія Google, що пішла з китайського ринку в 2010 році, може повернутися за умови дотримання місцевого законодавства і правил регулювання інтернету.
Про це повідомляє англомовна версія офіційної китайської газети “Женьмінь жибао” – People’s Daily (друкований орган ЦК компартії Китаю).
У статті “Google повинна дотримуватися правила для повторного входу на китайський ринок” підкреслюється, що чи зможе компанія повернутися, залежить передусім від її ставлення.
“Google не змогла прийняти китайський ринок вісім років тому. Чи зможе вона повернутися і коли, залежить від її власного ставлення. Тільки дотримуючись місцевих законів і правил і слідуючи місцевим звичаям, транснаціональні компанії зможуть завоювати місцевий ринок і споживачів”, – зазначено в матеріалі.
Також повідомляється, що Китай буде дотримуватися своїх законів про управління інтернетом, забезпечуючи для суспільства безпеку діяльності в кіберпросторі.
“Жодна країна не дозволить, щоб інтернет був наповнений порнографією, насильством, підривними повідомленнями, етнічним сепаратизмом, релігійним екстремізмом, расизмом і тероризмом. Китай буде дотримуватися своїх законів про управління інтернетом, забезпечуючи для суспільства безпеку діяльності в кіберпросторі”, – сказано в статті.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас