Xiaomi випустила свій перший кнопковий телефон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила свій перший кнопковий телефон

Технології&Авто
21927
Компанія Xiaomi представила на своїй платформі колективного фінансування Youpin (MIJIA) перший кнопковий мобільний телефон під назвою Qin1.
Новинка пропонується в двох варіантах, що відрізняються підтримкою різних стандартів стільникового зв’язку і низкою інших характеристик. Базова версія Qin1 оснащена процесором MediaTek MT6260A, 8 МБ оперативної пам’яті і 16 МБ вбудованої флеш-пам’яті. І вона може працювати тільки в мережах 2G. Більш просунутий варіант Qin1s отримав процесор Spreadtrum SC9820E, 256 МБ ОЗУ, 512 МБ флеш-пам’яті з можливістю розширення картами microSD, модуль GPS, а також виділяється підтримкою 4G і VoLTE.
В решті жодних відмінностей немає. Дисплей діагоналлю 2,8 дюйма характеризується роздільною здатністю 320х240 пікселів і захищений загартованим склом Corning Gorilla Glass. Акумулятор ємністю 1480 мА•год забезпечує 7 годин безперервних розмов або 15 днів в режимі очікування.
Новинка забезпечує роботу з двома SIM-картками за стандартом Dual SIM Dual Standby. Крім того, завдяки ІК-порту пристрій може служити як пульт дистанційного керування для телевізора і побутової техніки.
Програмною основою пристрою служить Mocor 5 OS, побудована на Android.
Необхідна сума вже перевищена в 17 разів, тому в успіху кампанії можна не сумніватися. Початок поставок заплановано на 15 вересня. Схоже, що у Nokia, точніше у власника бренду HMD Global, незабаром з’явиться серйозний конкурент в сегменті мобільних телефонів, які досі вельми популярні.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас