Мінфін не має наміру вносити зміни до бюджету-2018 - Маркарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін не має наміру вносити зміни до бюджету-2018 - Маркарова

Казна та Політика
157
Міністерство фінансів не планує подавати зміни до бюджету 2018 року, повідомила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова.
“Ми не плануємо, як я і казала, цього року виходити зі змінами до бюджету. Хіба що мова піде про якісь екстраординарні заходи”, – сказала в.о. міністра в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
Вона також уточнила, що Мінфін знайшов спільну точку зору з Міжнародним валютним фондом (МВФ) в бюджетних питаннях щодо низки позицій. Однак переговори в цьому напрямку тривають, оскільки частина питань потребує “корекційних заходів”.
“…Але, я думаю, їх буде достатньо провести на рівні Міністерства фінансів або Кабінету міністрів”, – пояснила О.Маркарова.
Раніше в.о. міністра фінансів заявляла, що Україна розраховує на швидке відновлення фінансування з боку МВФ, бо переговори щодо решти питань бюджету та цін на газ йдуть конструктивно. Дотримання граничного дефіциту бюджету є однією з трьох передумов МВФ поряд з підвищенням цін на газ і внесенням правки до ухваленого нещодавно закону про Вищий антикорупційний суд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас