У Кабміні прокоментували можливі санкції Росії проти України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні прокоментували можливі санкції Росії проти України

Казна та Політика
614
Російська Федерація (РФ), намагаючись ввести санкції проти країни, яка є жертвою російської військової агресії, виглядає смішно. Таку думку висловила віце-прем’єр-міністр з питань європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.
За її словами, після незаконного захоплення українських територій, інформаційних і кібератак, заборони транзиту української продукції через РФ, створення торгових перешкод – Росія і так весь цей час створює так звані “санкції”.
“Хочете, назвемо це тим, чим це є – атакою на суверенну державу. Тому, ще одна санкція, санкцією менше, санкцією більше. Які санкції проти країни, яка стала жертвою її агресії? Росія просто смішно виглядає”, – вважає Климпуш-Цинцадзе.
Нагадаємо, раніше представник президента у Верховній раді, нардеп Ірина Луценко (БПП) заявила, що Російська Федерація може готувати санкції проти України у відповідь на позови в міжнародних судах.
Під нові обмеження можуть потрапити сотні фізичних і юридичних осіб, в тому числі великі бізнесмени і чиновники. Передбачається, що одним із заходів буде блокування їхніх активів в Росії і заборона на виведення капіталу. Водночас, не виключено, що вплив санкцій на їх фігурантів виявиться символічним.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас