Кабмін встановив розмір річної плати за оренду держнерухомості в розмірі 1 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін встановив розмір річної плати за оренду держнерухомості в розмірі 1 грн

Казна та Політика
390
Кабінет Міністрів України встановив розмір річної плати за оренду державного та комунального нерухомого майна органами фондів соціального страхування на рівні 1 грн.
“Урядом ухвалено рішення про встановлення розміру річної орендної плати за оренду державного та комунального нерухомого майна органами фондів соціального страхування на рівні 1 грн (як для бюджетних організацій, Пенсійного фонду та його територіальних органів)”, – повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики з посиланням на рішення уряду в середу.
Зазначається, що рішення ухвалено для впровадження єдиних підходів у визначенні орендної плати органам фондів соціального страхування та Пенсійного фонду України, утримання майна яких здійснюється за рахунок коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Крім того, реалізація акта забезпечить економію витрат бюджетів фондів соцстрахування і раціональне спрямування зекономлених коштів на виплату застрахованим особам матеріального забезпечення у разі хвороби, повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас