Японське податкове агентство спростить метод сплати податків з криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японське податкове агентство спростить метод сплати податків з криптовалют

Фінтех і Картки
124
Японське Податкове агентство (NTA) оголосило про нову стратегічну політику, введену в дію з 15 липня, щоб «просувати і поліпшувати середовище для людей і компаній, що працюють з криптовалютою».
Повідомляється, що разом з Агентством фінансових послуг та організаціями, пов’язаними з криптовалютами, NTA заявило, що «в даний час здійснюється спрощений метод податкової декларації, який автоматично розраховує прибуток, що отримується від продажу віртуальних валют».
Японське податкове агентство заявляє, що особи, які заробляють $1’800 і більше за допомогою криптовалюти протягом року повинні декларувати доходи та сплачувати податки.
NTA також закликало приватні компанії використовувати програмне забезпечення, яке може автоматично розраховувати прибуток і збитки, отримані в ході роботи з криптовалютою, і заохочує їх до належної сплати податків, наполягаючи на тому, що «тепер складний метод сплати податків поліпшений».
Більшість труднощів для розрахунку прибутку, отриманого після продажу криптовалюти, належать до різних методів, використовуваних кожною криптобіржею для зберігання даних історії транзакцій. НТА також вказало на труднощі управління спотвореними податковими деклараціями і банальним обманом.
Агентство має намір вирішити ці проблеми в повному обсязі, впровадивши програмне забезпечення, здатне автоматично розраховувати прибуток і збитки і публікувати ці дані в службу підтримки податкових декларацій, отриманих з криптовалюти доходів.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас