Huawei і Audi домовилися про створення підключених автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei і Audi домовилися про створення підключених автомобілів

Технології&Авто
291
Китайський виробник телекомунікаційного обладнання Huawei і автогігант Audi оголосили про розширення співпраці в сфері підключених автомобілів (Connected Car).
Особливість таких машин полягає в тому, що їхні системи перебувають у постійному зв’язку з іншим автотранспортом і об’єктами дорожньої інфраструктури.
Спільна робота стосується створення навчальних програм, які допоможуть підвищити кваліфікацію технічних фахівців в сфері інтелектуального водіння і цифрової трансформації сервісів. Крім того, партнери збираються інвестувати в науково-дослідну роботу і пошук нових технологічних рішень.
Для підключених автомобілів потрібні стабільні канали зв’язку, що забезпечують високу пропускну здатність. Audi стала першим іноземним автовиробником, який взяв участь у тестуванні стандарту мобільного зв’язку LTE-V на автомобільних дорогах загального користування в Китаї. Ця технологія дозволяє водіям отримувати інформацію про дорожню ситуацію та рух транспорту в режимі реального часу завдяки підключенню до системи світлофорів і системі відеоспостереження на перехрестях.
Huawei і Audi співпрацюють у сфері інтелектуальних підключених автомобілів вже кілька років. Компанії виступили ініціаторами створення міжгалузевої організації 5GAA і провели кілька спільних випробувань в Німеччині, Іспанії та Китаї.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас