Ripple захопив 50% ринку платежів у Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ripple захопив 50% ринку платежів у Індії

Фінтех і Картки
1529
Старший віце-президент Ripple з продукту Ашиш Бірла розповів про наміри Ripple захопити індійський ринок і таким чином утвердитися у світовій економіці. Бірла заявив, що Ripple, якій належить 60% від загальної кількості XRP, на самому ранньому етапі вирішила діяти через фінансові установи в Індії. Компанія щільно співпрацювала з банками і компаніями у сфері грошових переказів з метою переконати їх приєднатися до RippleNet і її мережі для обробки платежів.
“Ми дуже рано звернули увагу на Індію. Два мільярди людей – це величезний ринок. І ми задалися питанням, як зробити, щоб ці два мільярди почали використовувати Ripple? Однією з ідей був варіант роздати криптовалюту всім цим людям. Але потім ми зрозуміли, що якщо отримати три найбільші банки в Індії, то ми отримаємо 80% частки ринку.
Ми стали думати далі і зрозуміли, що в найближчі п’ять років один мільярд людей стануть користувачами банків в Індії, але вони будуть взаємодіяти через свої смартфони. І ми стали орієнтуватися на постачальників мобільних телефонів і телекомунікаційні компанії. Тому зараз я думаю, що у нас приблизно 50% ринку Індії. Включаючи тих, хто вже працює з Ripple, і тих, хто тільки готуватися укласти з нами угоду. А далі ми збираємося прийти до Wells Fargo і заявити: «Немає кращого способу переказу грошей в Індію, ніж Ripple» – зазначив він.
Вся справа в ефекті мережі. Якщо ми зможемо зробити це в Індії. І якщо ми зможемо зробити це в Бразилії, ми повторимо це на всіх ринках, я думаю, що це буде важко – адже ми не маємо наміру приймати відмови, і ми будемо продовжувати будувати нашу мережу, поки вона не стане настільки цінною, що для Wells Fargo просто не залишиться вибору».
Бірла вважає, що Ripple дуже сильно змінився з моменту укладення перших угод в Індії і тепер укладає мінімум одну угоду на тиждень.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас