"RwS bank" є високонадійним комерційним банком, повідомляє ДП "Науканафтогаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"RwS bank" є високонадійним комерційним банком, повідомляє ДП "Науканафтогаз"

Особисті фінанси
70
“RwS bank” є високонадійним комерційним банком, повідомляє ДП «Науканафтогаз» в рамках оцінки банківських установ, від яких приймаються гарантії в ході здійснення тендерних закупівель.
Це підтверджує, що власний капітал підтримує стійкість і надійність банку, забезпечує його зобов’язання перед вкладниками і кредиторами.
Під час оцінки було висунуто наступні вимоги до банківських установ, банківські продукти яких використовуються під час проведення закупівель підприємствами Групи Нафтогаз:
а) до вітчизняних банків:
комерційна банківська установа, яка має довгостроковий кредитний рейтинг за національною шкалою не нижче “uaAA”. У випадку відсутності рейтингу за національною школою у банків іноземних банківських груп рейтинг материнських іноземних банківських груп від однієї з рейтингових компаній Fitch, Moody’s, S&P має бути не нижче підвищеного інвестиційного класу (А- або вищий);
комерційну банківську установу не включено до переліку юридичних осіб, щодо яких державними органами України, США або країн ЄС застосовано спеціальні економічні чи інші обмежувальні санкції.
б) до іноземних банків: банк, який має кредитний рейтинг однієї з рейтингових компаній Fitch, Moody’s, S&P не нижче підвищеного інвестиційного класу (А- або вищий).
Перелік надійних вітчизняних банківських установ доступний за посиланням
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас