Суд скасував арешт майна українського агрогіганта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд скасував арешт майна українського агрогіганта

Фондовий ринок
431
Солом’янський райсуд Києва ухвалив рішення скасувати арешт на майно агрохолдингу Мрія.
Про це свідчить інформація матеріалів двох судових рішень, повідомляє профільний портал Latifundist.
Так, 4 квітня адвокат в інтересах IFC звернувся до судді з клопотанням про скасування арешту, накладеного на нежитлові будівлі та споруди допоміжного виробництва для елеватора, елеватор потужністю 41 тис. т (четверта черга), елеватор потужністю 10,75 тис. т (третя черга), елеватор потужністю 31,95 тис. т (друга черга), елеватор потужністю 21,3 тис. т (перша черга), які належать Мрії.
Також, арешт зняли з рухомого і нерухомого майна Блек Байрон Холдінгс, розташованого в місті Хорост Тернопільській області.
“Потреба в подальшому застосуванні арешту відпала, оскільки: майно, на яке накладено арешт, знаходиться в іпотеці в IFC та є забезпеченням виконання реальних зобов’язань. Крім того, майно передано в іпотеку до накладення арешту, а арешт перешкоджає реалізації права іпотекодержателя на звернення стягнення на предмет іпотеки”, – йдеться в матеріалах судового рішення.
Крім того, як йдеться в рішенні суду, IFC не має відношення до злочинних дій підозрюваного або інших осіб, і не є особою, щодо якої здійснюється кримінальне провадження.
У квітні поточного року АМКУ надав дозвіл IFC на придбання 3 елеваторів агрохолдингу Мрія.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас