Молоді мільйонери зацікавлені в криптовалютному інвестуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молоді мільйонери зацікавлені в криптовалютному інвестуванні

Фінтех і Картки
535
У звіті World Wealth Report 2018 консалтингова фірма Capgemini виявила зростання інтересу до криптовалюти серед багатих інвесторів.
Для звіту Capgemini опитала заможних громадян і управляючих, що мають в своєму розпорядженні активи з високою чистою вартістю (HNWI) по всьому світу щодо їхнього інтересу до криптовалюти.
Згідно з доповіддю, майже 1/3 (29%) опитаних мільйонерів висловили великий інтерес, а більше 1/4 (майже 27%) – спокійну зацікавленість ув криптовалюті.
Понад 70% респондентів у віці 40 років та старше надають великого значення тому, щоб управляючі їхніми активами надавали їм повну інформацію про криптовалюти, у порівнянні з 13% опитаними в віці, що перевищує 60 років. Однак досі управляючі активами обережно ставляться до криптовалюти і неохоче обговорюють це питання із клієнтами.
У доповіді відзначаються регіональні відмінності поглядів мільйонерів до криптовалютних інвестицій. Хоча інтерес ув Європі, Північній Америці і Японії відносно невисокий, 60% HNWI з Південної Америки демонструють досить високий рівень зацікавленості.
Оскільки криптовалюта стає популярнішою, Goldman Sachs пом’якшує свою позицію щодо неї.
У 2014 році інвестиційний банк заявляв, що Bitcoin не є валютою і занадто ризикований для інвесторів, в той час як в травні поточного року компанія оголосила, що через високий інтерес своїх клієнтів вивчатиме криптовалюти, що торгуються.
Головний виконавчий директор Goldman Sachs Девід Соломон сказав, що компанія вже надає допомогу клієнтам щодо криптовалют, які публічно торгуються, таких як ф’ючерси на Bitcoin, і з обережністю вивчає інші форми криптодеривативів.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас