Безвіз для України запускається з ще однією країною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безвіз для України запускається з ще однією країною

Казна та Політика
2087
Угода між Кабінетом Міністрів України та урядом Антігуа і Барбуди (острівна держава на Карибах – Ред.) про взаємне скасування візових вимог набирає чинності 29 червня 2018 року, говориться в повідомленні Департаменту консульської служби українського МЗС.
«Згідно з положеннями Угоди, громадяни України, які мають дійсні проїзні документи (дипломатичний паспорт, службовий паспорт, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, посвідчення особи моряка, посвідчення особи на повернення в Україну), в’їжджають, знаходяться, виїжджають і перетинають транзитом територію Антигуа і Барбуди без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів», — йдеться в повідомленні Департаменту на його офіційній сторінці в Facebook.
Як уточнюють українські дипломати, громадяни України, які мають намір в’їхати на територію Антигуа і Барбуди на строк, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки отримують візу у найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуди перед в’їздом на її територію.
Раніше Кабінет Міністрів України спростив правила отримання віз для в’їзду в країну і транзитного проїзду через її територію для 27 країн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас