Індустріалбанк представляє нову платіжну картку — Mastercard Debit Standard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк представляє нову платіжну картку — Mastercard Debit Standard

Особисті фінанси
138
Картка Mastercard Debit Standard — вибір №1 для отримання заробітної плати чи пенсії, адже держателі картки за потреби можуть без комісій знімати кошти у всіх банкоматах країни.
Також ця картка є ідеальним рішенням для тих, хто подорожує до країн Єврозони, оскільки оформляється у гривні, євро чи доларах США. Спеціально для подорожей можна відкрити картковий рахунок у євро та, майже не користуючись готівкою, розраховуватися за кордоном карткою і не втрачати кошти на обміні валюти.
Як й держателі інших платіжних карток Індустріалбанку, держателі Mastercard Debit Standard можуть встановити мобільний додаток Industrial24 та користуватися всіма його перевагами. Зокрема це можливість слідкувати за станом рахунку, поповнювати депозити, виконувати р2р-платежі, блокувати картку чи змінювати ліміти.
«Ми опікуємось потребами наших клієнтів, впроваджуємо нові інструменти безготівкових розрахунків, забезпечуємо широкий доступ до наших продуктів і сервісів, незалежно від місця знаходження, діяльності та віку клієнтів. Тому щиро сподіваємось, що нова картка MasterCardDebit Standard зацікавить нових та існуючих клієнтів», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.
Емітується картка Mastercard Debit Standard на три роки. Детальніше про умови оформлення та тарифи дізнавайтеся за посиланням: https://industrialbank.ua/ua/private/cards
Оформляйте картку MasterCardDebit Standard у всіх відділеннях Індустріалбанку!
Довідка:
Mastercard Worldwide – міжнародна платіжна система, що об’єднує 22 тисячі фінансових установ в 198 країнах світу. На долю MasterCard припадає близько 26 % платіжних карток світу. Штаб-квартира компанії знаходиться в Нью-Йорку, США.
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році.За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов’язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас