Україна та Азербайджан посилять співпрацю в енергетичній сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Азербайджан посилять співпрацю в енергетичній сфері

Енергетика
161
Україна та Азербайждан розглядають можливості посилення співпраці в енергетичній сфері.
Про це за результатами третього засідання україно-азербайджанської Робочої групи з питань енергетики, що відбулося у м. Баку, повідомляє Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.
“Україна та Азербайджан поглиблять співпрацю в енергетичній сфері. Таких домовленостей досягнуто за результатами третього засідання україно-азербайджанської Робочої групи з питань енергетики, – йдеться в повідомленні.
Делегацію України очолила заступниця міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталія Бойко.
Зазначається, що учасники заходу обговорили питання співпраці в нафтогазовій та електроенергетичній сферах.
З огляду на зацікавленість у диверсифікації маршрутів і джерел поставок енергоресурсів, сторони зазначили необхідність інтенсифікації співробітництва та пошуку можливих шляхів реалізації спільних проектів.
“Серед перспективних напрямків відзначено реалізацію проекту з постачання азербайджанського природного газу з родовища «Шах-Деніз» в країни Європи в рамках Південного газового коридору. У цьому контексті сторони домовились розглянути можливі механізми залучення України до цього проекту”, – наголошують у міністерстві.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас