AT&T купила за $85 млрд Time Warner — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AT&T купила за $85 млрд Time Warner

Світ
677
Американська телекомунікаційна компанія AT&T закрила угоду на $85 млрд з купівлі медіаконгломерату Time Warner.
Зокрема, AT&T тимчасово візьме на себе управління новинною компанією Turner, що належить Time Warner. У портфелі Turner – такі телеканали як CNN, TBS, Cartoon Network та інші. Узгоджені з AT&T умови будуть діяти до 28 лютого 2019 року.
Два дні тому Федеральний суд США схвалив злиття AT&T і Time Warner. За словами окружного судді Річарда Леона, Міністерство юстиції США не змогло довести, що угода суперечить антимонопольному законодавству Штатів. Тепер Мін’юст має 60 днів, щоб оскаржити рішення окружного судді.
Рішення про злиття було прийнято в 2016 році. Дональд Трамп під час передвиборної кампанії виступив проти консолідації медіаринку і попередив, що заблокує угоду.
У травні 2018 року Мін’юст блокував операцію зі злиття AT&T і Time Warner. На це рішення вплинув особисто Трамп, розповідав його адвокат Руді Джуліані. Після блокування угоди компанії оскаржили це рішення в суді.

Довідка Finance.ua:

  • AT&T – найбільша телекомунікаційна компанія в США.
  • Time Warner – третій в світі медіаконгломерат за обсягом виручки, який об’єднує, зокрема, HBO, CNN, Warner Bros. Entertainment.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас