Premium клієнт UKRSIBBANK став переможцем спільної акції з Mastercard та відвідав каннський кінофестиваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Premium клієнт UKRSIBBANK став переможцем спільної акції з Mastercard та відвідав каннський кінофестиваль

Особисті фінанси
22
Міжнародний Каннський кінофестиваль — одна з найпрестижніших премій кіно, яка проходить з 1946 року і є однією з найстаріших в світі кіномистецтва. Щороку в Канни з’їжджаються найвідоміші режисери, актори та інші діячі кіноіндустрії, щоб представити свої кращі картини.
З 2015 року MasterCard є офіційним партнером Каннського кінофестивалю. UKRSIBBANK спільно з MasterCard провів акцію «Салют, Канни!» для преміум клієнтів — власників карток Mastercard Platinum, які активно користувалися картою для розрахунків. В рамках акції UKRSIBBANK подарував унікальну можливість для преміум клієнта банку зануритися в світ кіно.
Переможець акції від UKRSIBBANK Сергій Чобітько разом зі своєю дружиною поділився враженнями про дивовижну подорож до французької Рів’єри: «Хочемо висловити величезну подяку компанії Mastercard та нашому банку UKRSIBBANK за високий рівень підготовки й організації нашої незабутньої подорожі на Каннський кінофестиваль. Ця подія залишиться в нашій пам’яті назавжди, як натхненна і блискуча за спілкуванням, емоціями і враженнями! Канни — реально дивовижне місто».
Разом із зірками першої величини учасники акції позували фотографам на знаменитій червоній доріжці Montees des Marches, після чого відвідали закритий показ фільму з конкурсної програми, зайнявши місця поруч з відомими акторами, режисерами та продюсерами.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас