Кіпрський суд ухвалив рішення про "розморожування" активів СКМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіпрський суд ухвалив рішення про "розморожування" активів СКМ

Фондовий ринок
234
Окружний суд Нікосії виніс рішення на користь фінансово-промислової групи України “Систем Кепітал Менеджмент” (СКМ), однієї з провідних в Україні, в суперечці з компанією Raga Establishment щодо статусу “Укртелекому”, скасувавши розпорядження кіпрського суду від 27 грудня 2017 року про обмеження на відчуження (“заморожування”) деяких активів групи СКМ.
“Активи СКМ розморожені”, – йдеться в повідомленні прес-служби СКМ в середу.
Директор з міжнародних відносин та зв’язків з інвесторами СКМ Джок Мендоза-Вілсон, чиї слова наводяться в релізі, уточнив, що мова йде про зняття всіх обмежень на розпорядження активами групи СКМ, які були накладені за грудневою забороною суду.
“У своєму рішенні суд зазначив, що в грудні 2017 року компанія Raga неправомірно домоглася заборони, для якої відсутні реальні підстави. Це наочно демонструє поведінка Raga в суперечці і справжній характер її позовів проти групи СКМ на території Кіпру”, – підкреслив Дж.Мендоза-Вілсон.
Він заявив, що СКМ продовжить активно захищатися від позовів Raga Establishment і відстоювати свої позиції на території Кіпру та в інших юрисдикціях.

Довідка Finance.ua

  • В кінці 2017 року в результаті правової суперечки групи СКМ з компанією Raga Establishment щодо статусу “Укртелекому” Окружний суд Нікосії наклав тимчасовий арешт на суму до $820 млн на низку компаній групи СКМ, розташованих на Кіпрі.
  • У вересні 2016 року СКМ подала зустрічний позов до LCIA, вимагаючи анулювати угоду купівлі-продажу “Укртелекому”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас