"Антонов" відповів на плани Росії випускати українські літаки під новим брендом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" відповів на плани Росії випускати українські літаки під новим брендом

Фондовий ринок
1990
Державне підприємство “Антонов” не збирається відновлювати співпрацю з російською стороною для виготовлення та модернізації літаків Ан-124-100 “Руслан”.
“Питання про відновлення серійного виробництва літаків Ан-124-100 “Руслан” з російською стороною фахівцями ДП “Антонов” не обговорюється”, – відповіли на запит “Обозревателя” в прес-службі підприємства.
Про можливості Росії самостійно виготовляти і модернізувати літаки “Руслан” у прес-службі повідомили, що в Ульяновську був побудований виробничий комплекс, що отримав назву “Авіастар”, саме для випуску “Русланів”.
За допомогою ДП “Антонов” було запущено серійне виробництво цього літака і випущено 36 літаків. “Якщо йдеться про модернізацію, то передбачається внесення змін до типової конструкції.
При цьому тільки розробник літака – ДП “Антонов” володіє всіма технічними знаннями і необхідною інформацією про конструкцію, властивості ресурсу, строк служби та льотну придатність літаків Ан-124-100, включаючи дані випробувань і аналізів, необхідних для збереження цілісності конструкції.
Таким чином, виготовлення літаків сімейства Ан-124 під маркою “Антонов” без участі ДП “Антонов” неможливо”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас