«Бориспіль» тричі перевершив свій добовий рекордний пасажиропотік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Бориспіль» тричі перевершив свій добовий рекордний пасажиропотік

Світ
738
Всього за період заходів з нагоди фіналу чемпіонату з 25 по 28 травня аеропорт «Бориспіль» обслужив 228 тис. пасажирів на приліт і виліт. Напередодні фінального матчу і в день розльоту фанатів аеропорт тричі перевершив свій попередній добовий рекордний пасажиропотік: 25 травня було обслужено 48 813 пасажирів; 26 травня – 49 949 пасажирів; 27 травня – 53 661 пасажир.
Про це 30 травня повідомив журналістам генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.
«Ми пройшли хороший стрес-тест для наших можливостей і пропускної здатності «Борисполя». Зроблено висновки, які саме інфраструктурні об’єкти та їх елементи вимагають першочергового розвитку. У режимі пікових навантажень за всю свою історію аеропорт відпрацював гідно і з належним рівнем сервісного забезпечення. Дякую представникам силових структур, прикордонній службі і КМДА за плідну взаємодію», – підсумував Павло Рябікін.
Загальне навантаження аеропорту (регулярна програма і додаткові чартерні рейси) в високий піковий період розльоту (з 15 години 26 травня до 15 години 27 травня) склало 60 300 пасажирів, що стало абсолютним рекордом у порівнянні з попередніми періодами діяльності «Борисполя».
Рекордну кількість пасажирів було забезпечено лише 493 літако-вильотами, оскільки при організації програми Ліги чемпіонів велике навантаження припало саме на літаки підвищеної місткості.
В цілому «Бориспіль» прийняв додатково 17 чартерних рейсів з широкофюзеляжними літаками.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас