День фінансів, 25 травня: обман на мільйон, можливе підвищення ціни на газ, реакція WebMoney на санкції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 травня: обман на мільйон, можливе підвищення ціни на газ, реакція WebMoney на санкції

866
П’ятниця, 25 травня. Наприкінці робочого тижня:
Гройсман запропонував США і ЄС разом управляти українською ГТС. Голова уряду сказав, що єдність позицій і розуміння загроз дозволить знайти кроки, щоб не допустити будь-якої агресії. Нагадаємо, що аудиторська компанія Ernst & Young оцінила вартість основних засобів ПАТ «Укртрансгаз» на рівні 327 млрд 921,505 млн грн.
У Мінфіні пояснили, коли в Україні можуть скасувати військовий збір. Згідно з Податковим кодексом України, військовий збір встановлено тимчасово – до набуття чинності рішення парламенту про завершення реформи ЗСУ.
“Укравтодор” назвав електромобілі загрозою для ремонту доріг. Таку заяву зробив в. о. голови “Укравтодору” Славомір Новак. “Єдиною загрозою для наповнення дорожнього фонду можуть бути електромобілі: якщо їх кількість буде зростати, то потрібно буде шукати інші джерела наповнення фонду. Але зараз фінансування є постійним”, – заявив Новак.
WebMoney прокоментувала заборону електронних грошей російської платіжної системи. Українська компанія WebMoney.ua, що має ліцензію Нацбанку України і право працювати в країні, також потрапила в оновлений список санкцій. Нагадаємо, 2013 року податкова заблокувала рахунки WebMoney.ua і звинуватила в порушеннях роботи на ринку України. Компанія оскаржила рішення в судовому порядку.
Вовк повідомив: газ для населення може подорожчати більш ніж у півтора разу. Про це повідомила прес-служба Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, посилаючись на слова голови комісії Дмитра Вовка. За його словами, якщо б питання перегляду тарифів було вирішено одразу, коли його ініціював МВФ, підвищення відбулося б у межах 10-15%.
Суд вирішив, що безробітні українці зобов’язані сплачувати аліменти. Верховний Суд України роз’яснив, що батько не може бути звільнений від сплати аліментів на тій підставі, що він не працює і на його утриманні знаходиться непрацездатна мати.
Українець переказав мільйон гривень за Bitcoin і не отримав криптовалюту. У судовому рішенні зазначається, що потерпілий переказав 1 млн гривень на картковий рахунок Приватбанку. Згідно з домовленістю, підозрювані повинні були переказати криптовалюту Bitcoin в обмін на гроші, але потерпілий криптовалюту так і не отримав.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас