НАСК ”Оранта” виповнилося 82 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАСК ”Оранта” виповнилося 82 роки

495
Національна акціонерна страхова компанія “Оранта” заснована 25 листопада 1921 року. Цю дату фактично можна вважати початком нового етапу в історії українського страхового ринку. За роки існування Компанія стала школою для фахівців страхування, які сьогодні працюють в багатьох українських страхових компаніях. 10 років тому Укрдержстрах було перейменовано в НАСК «Оранта». Уже в декількох поколінь назва «Оранта» асоціюється із гарантованим захистом та чесністю, а бренд «Оранти» на сьогодні є найбільш поширеним серед страхових компаній України.
В “Оранті” продовжують відбуватися прогресивні зміни, Компанія залишається відкритою до реформ, нових ідей і технологій, йде в ногу з часом, поєднуючи досвід та молодість. Це продиктовано, в першу чергу, з приходом в “Оранту” нової команди управлінців. Наразі практично повністю змінено структуру Компанії, проведено кадрові зміни, централізовано бізнес-операції, уся система працює за єдиними корпоративними стандартами управління із застосуванням універсальних страхових технологій. Таким чином за 9 міс. 2003 року Компанії вдалося збільшити обсяг страхових платежів майже на 33% і зменшити рівень збитковості на 25%. Результат від страхової діяльності у порівняні з аналогічним періодом минулого року зріс вчетверо.
Завершено роботу над Стратегією розвитку НАСК “Оранта” до 2010 року. Стратегія передбачає збереження лідерства на українському страховому ринку за рахунок надання доступних (за ціною і географією) страхових послуг. Активно розвиваються такі напрямки як страхування ПЕК, транспортної та харчової сфер, відповідальності власників транспортних засобів тощо. Фахівцями Компанії розроблено програму технічного асистансу для клієнтів, що уклали договір добровільного страхування автомобілів. Нещодавно експериментально впроваджено нову комплексну програму “МегаПоліс” для страхування мешканців міст. Над ще однією програмою - “Добрий господар” уже завершено роботу і вона готова до впровадження. Це - програма комплексного майнового страхування сільських мешканців, в тому числі, й малозабезпечених. Якісне обслуговування страхових подій є ключовим питанням діяльності Компанії. За результатами діяльності за 9 міс. страхових виплат здійснено на суму 64 млн. 776 тис. грн., тобто частка “Оранти” за цим показником складає не менше 15% всього українського ринку страхування. Відшкодування збитків за полісом, що придбаний в “Оранті”, відбувається в будь-якому місці країни не залежно від того, де саме його було придбано.
До 82-річчя Компанії НАСК “Оранта” провела акцію “Ми – ровесники”, під час якої усі 82-річні клієнти та агенти-ветерани Компанії отримали цінні подарунки та поздоровлення. Це ті люди, доля яких дуже схожа на шлях Компанії: подолавши разом з нею труднощі і життєві невдачі, вони залишилися клієнтами Компанії. Цінуючи їх вірність, "Оранта" вважає, що це - наше спільне свято.
Сьогодні НАСК “Оранта” виступає з ініціативою проголосити 25 листопада Днем страховика України. Цей крок стане ще однією можливістю для пропаганди страхування як необхідної складової життя людини в цивілізованій країні.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас