«Форвард Банк» планує вийти на прибуток у другому півріччі 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Форвард Банк» планує вийти на прибуток у другому півріччі 2018 року

Фондовий ринок
534
«Форвард Банку» вдалося подвоїти показники за доходами в порівнянні з минулим роком», — розповів в інтерв’ю сайту «Новое время» Андрій Кисельов, голова Правління даної фінансової установи.
«Цього року банк повинен повернутися до прибуткової діяльності після того, як будуть закриті питання щодо капіталу. Не секрет, що друге півріччя за показниками і обсягом бізнесу вдвічі краще, ніж перше. Це дає нам впевненість, що ми виконаємо завдання з підвищення ефективності діяльності банку. За кредитними клієнтами ми успішно виконуємо план продажів — це стабільні обсяги 100 млн грн на місяць. На 1 квітня з початку року банк видав кредитів на 350 млн грн», — розповів Андрій Кисельов.
Він зазначив, що близько 70 млн грн банк заробив у першому кварталі на кредитуванні та понад 3 млн грн — на транзакціях клієнтів і комісіях. Керівник банку додав, що у другому півріччі очікуються ще більш високі показники результативності бізнесу «Форвард Банку».
«Вирішивши питання з капіталом цього року, ми повинні забезпечити дохід і прибуток банку, достатній для того, щоб акціонер не збільшував капітал за рахунок додаткових інвестицій, а капіталізував отриманий 2019 року прибуток. Завдання конкретні, цілком зрозумілі. Зараз ми працюємо над бізнес-планом на 2019-2021 роки, щоб забезпечити їх виконання», — сказав Кисельов.
Як відомо, «Форвард Банк» виконує затверджену програму докапіталізації. Цього року банк має намір двічі підвищити статутний капітал: до 1 червня на 488 млн грн і до 1 серпня ще на 175 млн грн.
«Вирішення питання з капіталом — вже питання часу. Ми оголосили емісію і врегулюємо всі питання з капіталом до 1 серпня 2018 року — заплановано дві хвилі докапіталізації банку, ми виконуємо план, раніше узгоджений з НБУ. А вже у другому півріччі банк вийде на прибуткову діяльність — всі передумови для цього є», — заявив голова Правління «Форвард Банку».
ПАТ «Форвард Банк» — український банк, що входить за класифікацією НБУ до групи банків з іноземним капіталом. Бізнес Forward Bank зосереджений в сегменті обслуговування транзакцій та кредитування фізичних осіб. Банк орієнтується на передові інноваційні технології обслуговування у сфері карткових продуктів, дистанційного банкінгу і на міжнародні стандарти обслуговування.
Forward Bank входить до групи найнадійніших фінансових установ, представлених на фінансовому ринку України. Агентство «Стандарт-Рейтинг» віднесло Forward Bank до десятки найнадійніших банків України. Forward Bank посідає 26 місце у рейтингу «50 провідних банків України» аналітичної групи «Фінансовий Клуб» і Незалежної асоціації банків України.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас