Google оновила функціонал Android Auto — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google оновила функціонал Android Auto

Фондовий ринок
686
Компанія Google розкрила подробиці про нові функції Android Auto, які з’являться незабаром.
Зокрема, Android Auto отримає підтримку Google Assistant і групового обміну повідомленнями, пише 9to5google.com.
Крім того, Google покращує підтримку пошуку в засобах медіа. Як відзначили розробники, Google дає можливість “медіа-додаткам безпосередньо інтегрувати свої результати в Android Auto”. Таким чином, користувачі зможуть швидко використовувати ярлик для пошуку додаткових пісень без голосових команд.
Також очікується поява нових візуальних шаблонів для Android Auto, які надають додаткам оновлений зовнішній вигляд. Наприклад, контент, що проглядається, розміщується спереду і в центрі, дозволяючи вам легко розпізнавати і швидко починати слухати пісні і подкасти.
В рамках співпраці Google і Volvo мультимедіа-системи Volvo Sensus стануть першими, які отримають всі ці нововведення. Також системи отримають підтримку Google Maps і Play Store. Це дозволить оновлювати додатки, як на звичайному Android-пристрої. Перша релізна версія Volvo Sensus на базі Android з’явиться вже в наступному році, хоча точна дата поки не названа.
“Партнерство Volvo Cars з Google буде сприяти подальшому розширенню взаємодії з клієнтами Volvo і взаємодії з їхніми автомобілями. Додатки та сервіси, розроблені Google і Volvo Cars, вбудовані в автомобіль, а також тисячі додаткових додатків доступні через Google Play Store, який оптимізований і адаптований для мобільних інформаційно-розважальних систем на базі Android”, – йдеться в спільній заяві компаній.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас