У МЕРТ розповіли про зміни, які піднімуть Україну в рейтингу Doing Business — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЕРТ розповіли про зміни, які піднімуть Україну в рейтингу Doing Business

Казна та Політика
433
Уряд прийняв постанову № 327, яка вносить зміни до низки постанов КМУ, завдяки яким Україна зможе підняти свої позиції у рейтингу Doing Business наступного року, передає УНН з посиланням на повідомленні Мінекономрозвитку.
“Прийняття проекту постанови № 327, а разом з ним наших ініціатив, сприятиме підвищенню позиції України в Рейтингу Світового банку Doing Business у наступному році”, — зауважили в Мінекономрозвитку.
Зокрема, передбачаються такі зміни:
Спрощено міжнародну торгівлю запчастинами до транспортних засобів, які не підпадають під ознаки товарів військового призначення. Завдяки цьому рішенню торгівля автозапчастинами не буде обтяжена бюрократичними процедурами під час перетину митниці.
Ініціювання спрощення процедури розробки та дотримання вимог цивільного захисту для простих об’єктів нежитлового призначення.
Осіб, які розробляють містобудівну документацію, здійснюють архітектурне та інженерно-будівельне проектування або технічний нагляд у будівництві, зобов’язали мати вищу спеціалізовану освіту.
Спрощено бюрократичні процедури для замовників будівництва. Більше не потрібно зазначати адресу у документах, якими оформлюється процес нового будівництва. Адреса визначатиметься кадастровим номером земельної ділянки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас