Перший серійний електромобіль Volkswagen Neo (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший серійний електромобіль Volkswagen Neo (фото)

Технології&Авто
7005
В Інтернеті з’явилися фотографії першого серійного електромобіля компанії Volkswagen. Його продажі почнуться в 2019 році.
З чуток, перший «чистий» електромобіль Volkswagen буде називатися «Neo». Його побудують на базі концепту I.D., показаного широкій публіці вперше в 2017 році. У продажу він з’явиться в наступному році. У всякому разі, так стверджують німецькі ЗМІ. Офіційно ця інформація поки що не підтверджена, але ми думаємо, що все цілком вірогідно.
Німецькі журналісти з посиланням на інсайдерську інформацію підтверджують, що перший електромобіль в історії Volkswagen на одній зарядці батареї зможе проїхати «від 400 до 600 км», в залежності від ємності батареї. Чим більша ємність батареї, тим, звичайно, вища вартість машини. Що ж, це непоганий показник, особливо враховуючи, що йдеться про міський електромобіль.
Перший серійний електромобіль Volkswagen Neo (фото)
Вас цікавить вартість електромобіля VW Neo? На жаль, поки що ми її не знаємо. Думаємо, вона буде коштувати близько 25 000 євро. Звичайно, це не дешево. Сподіваємося, що Volkswagen зуміє знизити ціну хоча б до 15 000 євро. Напевно, після появи цього електромобіля в продажу він з’явиться і на вторинному ринку, і тоді його ціна знизиться відсотків на тридцять або навіть сорок.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас